Tule jäseneksi!

Liity mukaan Lions Club Joensuu/Carelian toimintaan, jossa autetaan apua tarvitsevia reilulla yhteishengellä.

Tule mukaan toimintaan!

Yhteiskunnassamme on edelleen runsaasti ihmisiä, jotka tuntevat tarvetta osallistua ryhmässä vapaaehtoiseen humanitääriseen työhön kansainvälisellä, kansallisella ja paikallisella tasolla kulloinkin akuuttina esiintyvän tarpeen mukaisesti.

Lions Club Joensuu/Carelian jäsenenä se on mahdollista.

Ota yhteyttä ja hae jäseneksi

Ota yhteyttä klubin presidenttiin tai sihteeriin tai johonkin tuntemaasi klubin jäseneen ja keskustele mahdollisuudesta tulla kutsutuksi Lions Club Joensuu/Careliaan . Otamme mielellämme vastaan uusia jäseniä.

Yhteystiedot:

joensuu.carelian@lions.fi

Presidentti Jouni Tanskanen
jouni@tanskanen.fi

Sihteeri Janne Pakarinen
janne.p.j.pakarinen@gmail.com

Yhteisö sinulle

Lions Club tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa sosiaalista verkostoa ja luoda pysyviä ystävyyssuhteita. Liittyminen Joensuun Lions Clubiin avaa oven yhteisöön, joka jakaa saman intohimon auttamiseen ja hyvän tekemiseen.

Koe auttamisen ilo

Ikävuosien karttuessa monet kaipaavat mahdollisuutta tehdä jotain merkityksellistä ja hyödyllistä yhteisölle. Lions Clubin toiminta tarjoaa juuri tätä. Voit osallistua monipuolisiin vapaaehtoistehtäviin, avustushankkeisiin sekä paikallisiin tapahtumiin.

Tapahtumia ja toimintaa

Tuntuuko, että arkeen mahtuisi enemmän toimintaa ja tapahtumia? Siinä tapauksessa Lions Club on järjestö sinua varten. Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joihin pääset osallistumaan niin järjestäjänä kuin osallistujana omien voimavarojen mukaan.

Tutustu toimintaan

Me olemme ylpeitä toiminnastamme, joka on aloitettu jo vuonna 1958. Lue lisää järjestöstä ja katso, mitä olemme jo saaneet aikaan.